Nypläystä ja kuorolaulua

Janoinen Lohi, miestenhuoneessaJoukko Kallion (kuitenkaan ei niinkään vain tai ainoastaan Kallion) nypläysseuran oudonnimisiä jäseniä sekoitti eilen pääkaupunkimme mummokaupunginosan seesteistä elämänmenoa iloisella puheensorinalla, rauhallisella meiningillä ja ainokaisella kohtauksella. Yhden jos toisenkin, yhteensä siis vain kahden, bubin väliä kerran ja vain yhteen suuntaan ravannut, toisinaan myös määrällisesti kasvanut, ryhmä pakeni jossain vaiheessa tilapirssillä kohti omaa kyläyhteisöänsä. Oli kuulemma kuoro- ja/tai soololauluharjoitusten aika.

Kaikkia ei laulattanut. Pari jäi. Ravaus jatkui kolmanteen bubiin mutta ei ennen kuin oltiin hetken leikitty “etsi kadonnutta kameraa joka ei olekaan kadonnut” -leikkiä.

Tänään, eilisillan eräänlainen isäntä, hiukan paikallisväriä joukkoon tuonut, kuitenkin selvästi maalta kaupunkiin alle kymmenen vuotta sitten paennut epäilyttävä mieshenkilö (identifioitu peilistä), kärsii säkenöivästä voimattomuudesta, vaikka eilen kävikin korjaamolla.

…EIKÖ?
Janoinen Lohi, miestenhuoneen katto

Onnistuneen illan laitteistoa. Digikamera johon tallentuu ajatusten Kervå, Erään Poladroidikamera joka tuo bubiin kuin bubiin tuulahduksen 80-lukua, tuntematon viestintälaite yhteydenpitoa varten sekä, vasemmalla, tuoppi josta juoma liukeni vikkelään.
kaksi kameraa, puhelin sekä tuoppi

Kello 1.57 Korjaamon toiletissa.
Ravintola Korjaamo, miestenvessa

Published