Viikkovitonen 03 -07

numero viisiOn vaikka mitä konsolia, tietokonetta, pajatsoa, pelikorttia tai vitkainta pubissa. Maijaa, Yatzya, Monopolia ja sotavoiman maailmaa ja niin, retropeliä. Se on sosiaalista puuhaa tai sitten sitä tehdään ihan vaan rahan vuoksi. Viikkovitonen keskittyy pelaamiseen riippumatta siitä millä, miten tai missä sitä tekee, kunhan tekee.

 1. Pelaatko? Jos et, niin tämä viikkovitonen ei ole sinulle.
 2. Millä pelaat?
 3. Mitä pelaat?
 4. Miksi pelaat?
 5. Missä pelaat?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

5 comments

 1. Pingback: Passi
 2. Pelaanko? Kyllä.

  Millä pelaan? Tietokoneella ja PS kakkosella tulee eniten pelattua, mutta pelaan myös korteilla ja laudalla.

  Mitä pelaan? Seikkailupelejä, roolipelejä, jokunen FPS peli tietsikalla; autopelit, seikkailu sekä tasohyppely/toimintapelit ovat konsolisuosikkeja. (Tällä hetkellä menossa Oblivion, vanha Deus Ex, Burnout Takedown, Prince of Persia sekä Ratchet & Clank kolmonen….)Korteilla tulee eniten pelattua Pidroa, ja lautapelisuosikkeihin kuuluu TP ja Alias. Twister on myös hauskaa.

  Miksi pelaan? Hyvää viihdettä, hauskanpidoksi.

  Missä pelaat? PC ja konsolipelejä kotona, lautapelit ja korttipelit ovat parhaimpia hyvässä seurassa.

Comments are closed.