Ja onhan sillä hauska nimikin

punainen alkuperäinen paksupoikaSiitä lähtien kun olohuoneeni muuttui sohvattomaksi tanssilattiaksi olen miettinyt että millä täyttäisin tämän tyhjyyden. Sohvaa en oikeastaan halua. Ehdotuksena sain että löhötuoli ja rahi voisi olla hyvä idea. Ja miksipä ei olisi. Koska ruokakuntaan kuuluu vain yksi, mahdumme hyvin yhteen mukavaan tuoliin.

Sittenpä sain linkkivinkin (kiitos) jonka kautta löysin jotain jota olin jo sohva-aikoina katsellut: Fatboy original. Kävin koeistumassa tämän jättikokoisen hernepussin ja totesin sen yllättävän mukavaksi.

Originalin seuraksi kun vielä hankkii Pointin, hoitamaan rahin tehtäviä, niin johan kelpaisi nörtin relata.

Pitäisi vielä livenä testata että miten tuossa pussukkatuolissa kelpaa läppärin kanssa löhötä. Niin ja värikin pitäisi valita…

Published

9 comments

 1. Fatboy on mainio pehmokaluste, monen vuoden käytössä testattu. Tarvitsee tosin ryhtiliikettä aika ajoin, mutta isopoika nielee kyllä mielellään tehokuurin styroksipalloja (joita saa — jostain, en muista :} kannattaa kysyä myyjältä).

 2. Dublinissa näin suurimmat (ja mukavimmat) säkkituolit koskaan. Niiden tuotenimi on häipynyt muististani mutta oli jotakin sen suuntaista kuin Buddha Chair (idea oli tuo, sanamuoto ehkä toinen, koska tuota ei google-jumala tunne). Niitä oli siellä kokonainen kauppa, joka sai meikämannen melkein ekstaasiin. Eri värejä, kuoseja ja materiaaleja. Mutta kaikki valtavan kokoisia ja niin mukavia.

  Suosikkini oli lehmäntaljaa jäljittelevä.

 3. viive: Kiitos tiedosta. Minkäs värinen sulla on?

  Veera: Luin ensin että “lehmänlantaa jäljittelevä”. No, sainpa hihitettyä kunnolla. Kannattaisikohan maksaa vähän ylimääräistä Marimekkokuosista? Musta unikko voisi olla aika kiva.

 4. Mä haluan kanssa tollasen, mutta tuplakokoisena, vähintään.

  Veera, mä itseasiassa testasin just sellasen lehmäntaljajäljitelmäjättisäkkituolin jouluna. Aivan paras!

 5. Se oli itseasiassa siskon poika, tummansininen, vähän tylsästi, mutta sopi sen aikaiseen sisustukseen. En tiennytkään että Marimekkokin kuosittaa noita nykyään.

 6. Mihinpä Marimekon unikko ei olisi levinnyt? Huvittavin käyttökohde oli silti mielestäni Finluxin televisio. Tai sen television, eh, vaihtokuoret.

  Mutta Fatboy olisi kyllä ehdottoman cool. Ihastelin noita itsekin kun linkki pni:n herkku-virtaan ilmestyi.

 7. Marimekon kuosi nostaa pussituolin hintaa aika kivasti: 40 tai 70 €, riippuen jälleenmyyjästä.

 8. Minä voitin juuri tuollaisen jostain nettikilpailusta jonka avovaimo oli laittannut nimelläni. koko perhe pitää moisesta säkistä, varsinkin tytär +2v.
  Pitäisi heitellä häntä siihen säkkiin koko hänen valveilla olo aikansa.

Comments are closed.