Ohipotku

Potku on selkäesti einesmaailman RadioNova. Lupaillaan parasta sekoitusta klassikoita ja tyylikkäimpiä uutuuksia, mutta sieltä tuli taas seitsemännen kerran sitä hemmetin Toton Afrikaa ja Vielä on kesää jäljellä Mambaa. Vajaa kolme euroa on aivan liikaa tuollaisista seteistä.

Romukasa: Potku (via)

Olen samaa mieltä. Minäkin lankesin mainoksen pauloihin. Ostin ja popsin lootallisen broilerin siipibiittejä. Petyin. Tunnen itseni huijatuksi.

“Tutkittua: 114% pitää tätä tuotetta hyvänä”, lukee niin kamppissaitin kuin myös Potkupakkausten kyljessä olevassa koristetekstissä. En ole varma, mutta luulen että taitavat tuossa hiukan liiotella.

Published

6 comments

  1. On se sentään gluteeniton. Minä aina ilahdun, kun eines tai puolivalmiste on, vaikken juuri sellaisia syökään. Kukaan kilpailevista valmistajista ei ole pystynyt minulle vakuuttavasti selittämään, mitä lisäarvoa kuluttajalle tuottaa vehnäjauhon sekoittaminen varmuuden vuoksi ihan jokaiseen pöperöön.

  2. Oli vähän pettymys nuo Siipipalat mutta Maustetut Makkarat oli varsin maistuva kokemus. Tiedä sitten oliko oluella tekemistä asian kanssa.

  3. Kervå: Olet oikeassa mutta silloinhan voi popsia vaikka jotain terveellisempää, ja onko siinä nyt mitään järkeä?

    Riku: Meinaatko että niitä pitäisi kokeilla?

Comments are closed.