Kuplat sanoo poks

Kuunkierto ja noin tusinan verran päiviä sitten mietin mitä Keskusta saa nettiin laitettavaksi 150000 eurolla. No, mitään erikoista ja jännää ei ole tullut vastaan pitkin internetin polkuja tallustellessani, ei mitään mikä varmistaisi puolueen olevan ykköspuheenaihe eduskuntavaaleissa, mutta Haltian vaaliyö kertoi että ovat saitilleen saaneet puhekuplia!

Kävin katsomassa.

Saitilita löytyy jokusen kuplan ohella myös Flashia, ääntä, liikkuvaa kuvaa, pdf-tiedostoja ja paljon tekstiä. Niin, ja blogi joka ei välttämättä edusta Suomen Keskusta rp:n kantaa (moderoiduin kommentein, tietenkin).

Sieltä löytyy myös uusi ennätys!

Edellinen löytämäni pitkä input type=”hidden” oli 13180 merkkiä pitkä. Keskusta vetää yli kymppitonnilla ohi, ollen 23480 merkkiä pitkä (lataa tästä 1600 x 1200 px kokoinen 365 kilon png, vaikka taustakuvaksi). Onnittelen uutta ennätyksen haltijaa.

Vaikka olenkin asiallisen ja selkeän ystävä, olen hiukan pettynyt. Luulisi että sataviisikymmentä tonttua saisi aikaiseksi jotain säväyttävämpää, mielenkiintoisempaa tai erilaista.

Seuraavat eduskuntavaalit toimitetaan 18.3.2007.

Published

6 comments

  1. Reilulla 23000 merkillä varmistetaan ainakin, että saadaan uniikkeja arvoja. Tai en minä tiedä. Mihin ne yleensä käyttävät tuon piilotetun lomakkeen tietoja?

  2. Mitä, eikö sitä käytettykään keskustan lööppivaalimainontaan? Mä luulin että tämä on se sissimarkkinoinnin uusi aalto…

  3. Keskusta ja säväyttävä, mielenkiintoinen ja erilainen ovat toisensa pois sulkevia vaihtoehtoja.

  4. Lauri: Kai sillä on joku todella tärkeä tarkoitus.

    Pörrö: Uudet aallot politiikassa on sellaisia että niillä ei pahemmin surffailla.

    Hans: Voit olla hyvinkin oikeassa.

Comments are closed.