Hyvät kansanedustajaehdokkaat (avoin kirje)

Teitä on internetissä näytillä aika monta, enkä voi sanoa tuntevani teistä edes murto-osaa. Siksipä olisi kiva jos ilmoittaisitte selkeästi sen vaalipiirin jossa olette ehdokkaana. Tai että ettette ainakaan piilottaisi sitä tietoa jonnekin monen klikkauksen päähän.

Ymmärrän toki että hyväksi kansanedustajaksi ei tulla ihan vaan lupaamalla kaikenlaista ja ilmoittamalla olevansa ehdokas. Kyllähän oikean edustajan pitää osata suoltaa tekstiä ilman informatiivista sisältöä ja piilottaa hyödyllistä tietoa epäloogisten polkujen päähän.

Vaan niin kauan kun olette (vain) ehdokkaita, kannattaisi hiukan ajatella miten selkeästi tuotte viestinne äänestäjien ulottuville. En oikein usko että kukaan haluaa ostaa sikaa säkissä, etenkään toisen vaalipiirin sikaa. Tehkää siis tiedon kerääminen helpoksi, siitä on hyötyä teillekin.

Ei mulla muuta. Onnea kisaan.

Terveisin,
Äänestäjä

Published