Viikkovitonen 10 -07, Idols erikoisnumero

Idols vitonenNiitä on televisiossa, lehdissä, lööpeissä, netissä… ihan kaikkialla. Viikkovitosen toimitus ei voi sanoa tuntevansa asiaa, ja onkin tähän tämänviikkoiseen vitoseen saanut apua asiaa paremmin tuntevalta taholta (kiitos). On siis aika ratsastaa mediahumussa ja pullauttaa maailmalle, jo parinkin henkilön toivoma, Viikkovitosen Idols erikoisnumero.

  1. Ari Koivunen, Kristian Meurman vai Anna Abreu – kuka heistä voittaa Idolsin 2007? Vai kävikö nyt niin, että suosikkisi jäi mainitsematta?
  2. Pärjäävätkö Suomen kilpailijat mielestäsi näille muiden maiden voittajille: Kelly Clarkson amerikasta, Will Young briteistä, Kurt Nilsen norjasta tai naapurimaan Markus Fagervall? Pärjäisitkö itse kisassa?
  3. Miten seuraat idolseja? Vain televisiosta, vai esimerkiksi myös blogeista, huippulehdistä, keskustelupalstoilta tai esimerkiksi YouTubesta? Maksatko saadaksesi tietoa Idols-kisasta ja kilpailijoista?
  4. Omistatko edellisten Idols-kisojen laulajien musiikkia? Kehtaatko myöntää julkisesti?
  5. Miksi katsot/miksi et katso Idolsia? Mitä mieltä olet Idols-kisasta ja siitä että ohjelma ja kilpailijat tulevat vastaan ihan kaikkialla (pomppivatko mediat musiikkiteollisuuden sätkynukkeina)? Tekeekö ohjelma hallaa musiikkibisbneksen uskottavuudelle (onko sillä/tarvitseeko sillä olla uskottavuutta yleensäkään)? Onko Idols vain laskelmoitua, hyvin käsikirjoitettua rahastusta (onko sillä väliä koska ohjelma on hyvää viihdettä [vai onko se hyvää viihdettä])?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

3 comments

  1. Pingback: Passi

Comments are closed.