Viikkovitonen 13 -07

VitonenKuvitelkaa sellainen mukava kirjastohuone. Paljon tummaa puuta, tunnelmallinen valaistus. Takka. Viikkovitonen lepäilee löhötuolissa, polttaa piippua, maistelee vanhaa viskiä ja miettii olevaa ja tulevaa. Maailmassa on niin paljon kaikenlaista.

  1. EU otti ja täytti pyöreät 50 vee. Mitä mieltä olet sitä?
  2. Olemme jälleen kesäajassa. Mitä mieltä olet siitä?
  3. Eilen televisiosta tuli parikin ohjelmaa siitä miten lapsille suunnataan mainontaa, miten lapset määräävät mitä hankitaan ja miten jopa alle kymmenvuotiaat elävät ja käyttäytyvät kuin aikuiset. Mitä mieltä olet siitä?
  4. Mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeammin tuntuu aika kuluvan. Mitä mieltä olet siitä, onko se vain kuvitelmaa vai ihan totta?
  5. Kuinkas muuten hurisee? Jokos on pääsiäisen menot suunniteltu, mämmit hankittu ja rairuoho kasvamassa?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

2 comments

Comments are closed.