Huh tikuu

Olin sivistämässä itseäni. Halusin tietoa aprilipäivän taustoista ja huijausperinteen alkuperästä. Törmäsin siinä sitten ihan mielenkiintoiseen triviaan: Kirjain J on viimeinen joka on lisätty latinalaiseen aakostoon. Nyt tiedän senkin.

Muuten olen käynyt ulkona nauttimassa valosta ja lisäillyt kuvia niin näppäilygalleriaani kuin Flickriin ja myös asetellut kuviani Flickr kartalle (243 kuvaa on ja 241 ei ole kartalla).

Published

3 comments

  1. joo, voisi kai tuon lokaatiodatan tuuppamisen automatisoida suoraan kuvanottohetkeen ainakin kamerakännyillä. Olisi flickr:n käyttäminen helpompaa. Prosentin olen siellä olevista kuvistani jaksanut/kokenut tarpeelliseksi mäpätä.

  2. Tarpeellista se ehkä ei ole, mutta pidän itse ajatuksesta että ovat kartalla. Näin jälkikäteen ei aina vaan muista mistä kuvat ovat, joten heittelen niitä sinnepäin. Uudemmat muistan kyllä.

Comments are closed.