Roskia hakulaatikossa

Skrubun konehuoneessa on viime aikoina ollut aika hiljaista, mutta näin sunnuntai-illan (/-yön) iloksi oli aika päivittää blogimoottori (viimeinkin). Heihei vanha, tervetuloa uusin. Hyvin meni, ei ongelmia.

Samalla katselin pari kuukautta sitten asentamani hakutilastoplugin raportteja. Sinnekin tulee näköjään spämmiä. Tai siis spämmäysyrityksiä. Se on varmaan tuo oikealla, hakuboksin alla näkyvä lista tehdyistä hauista joka vetää likaa puoleensa kuin koiranpaska kärpäsiä.

Lista kuitenkin sisältää vain ja ainostaan hakuja joilla löytyy jotain skrubusta, eli spämmäysyritykset eivät näy. Näkyvät kuitenkin tilastoissa. Kuten esimerkiksi se pateettinen yritys pari päivää sitten mainostaa jotain tuoretta kotimaista blogia. Hyi hyi teitä länsisuomalaisia! Tekisi mieli laittaa blogin osoite mustalle listalle, merkitä spämmiksi.

Published

3 comments

  1. Onnea uuden blogimoottorin johdosta! Entä toimivatko erikoismerkit kohdassa Hemsida?

Comments are closed.