Lyhyen ajan nykyisyys

Viuh! Mikä se oli? Se oli aika ja kaikki. Vilahti vaan. Minne se meni? Ei mitään havaintoa, mutta kovaa meni. Ja menee vieläkin. Blogikin täytti vuosia. Keskiviikkona oli merkkipäivä. Jäi kuitenkin noteeraamatta. Vinttimurto harmittaa vieläkin pahasti. Olisi tuossa jokunen blogiinkin kirjoitettava juttu. Ei vaan kykenene tai ehdi. Se jänis? Kiire on hoppu hoppu. Taskukello puuttuu. Töissäkin on töitä tehtäväksi. Kevät on kiireistä aikaa. Tässä kuussa kaikki viikonloput olleet menemistä. Tänäänkin. Huomenna pitäisi ehtiä kauppaan kun maanantaina on vappu ja pitäisi olla nyyttäreihin hankittuna safkaa. Chilisalsan ajattelin tehdä ihan itse. En ole aikaisemmin tehnyt. Ehkä sunnuntaina ehdin. Pitäisi majblommakin käydä poimimassa kokoelmiin. Sunnuntaina sekin varmaan. Ei lepoa pahoille. Tänään alkaa ryhmänyrkkeilyn ja -painin maailmanmestaruuskisat. Se ei kiinnosta, mutta pakoon ei pääse. Joka tuutista sitä tunkee.

Published