Viikkovitonen 19 -07

vitonenVitosen toimitukselta kysyttiin viime viikolla, että koska julkaistaan ensimmäinen paskavitonen? Sitä ei ole ihan sellaisenaan varmaan vielä tulossa, mutta ehkä nämä seuraavat viisi kysymystä jotenkin sivuavat aihetta jollain tasolla. Euroviisut tulloo! Ja helemat paukkuu.

 1. Vieläkö Lordi hävettää, vai hävettikö Lordi koskaan?
 2. Pärjääkö Hanna Pakarinen? Mitä mieltä olet tämän vuoden biiseistä? Minkä maan viisu voittaa?
 3. Ajattelitko katsoa Euroviisukilpailun? Ihan paikanpäällä vai telkusta? Kotona vai baarissa? Kerro myös miksi ja ehkä jopa miten.
 4. Oletko osallistunut/aiotko osallistua mihinkään oheistapahtumaan? Katsonut ohjelmia televisiosta tai seurannut tapahtuman tuloa netistä? Lähettänyt oman videon kilpailuun? Tai jotain muuta?
 5. Onnistuuko YLE tehtävässään? Millaisen jäljen viisut jättävät Suomen televisiohistoriaan?

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

7 comments

 1. 1. Ei ole koskaan hävettänyt, mutta naurattanut sitäkin enemmän. En silti voittoon uskonut.

  2. Hanna ei jää hännille, mutta ei myöskään ole top10:ssä. Biisit on samanlaista huttua joka vuosi. Paras show voittaa, kuten ollaan jo monena vuonna nähty. Siksi Ruotsi on vahvoilla.

  3. Katson viisut kotona syöden mässyä ja juoden punkkua. Pakkohan se on nähdä, mitä Jaanalla ja Mikolla on päällä. Ja onko Mikon tukka takussa.

  4. En ole osallistunut, mutta ajattelin käydä tsekkaamassa narinkatorin kojut.

  5. Teema “true fantasy” on kyllä kliseisin koskaan, mutta viisulava oli ihan yllättävän hieno! Tai ne screenit oli hienot, hauen leukaluista en ole ihan varma. Luulen, että viisuista tulee kaikkien aikojen katsotuin ohjelma Suomessa. JEEE! Älkää mollatko suota ja kuokkaa!

 2. 1. Ei hävettänyt, nauratti sitä enemmän

  2. En usko voittoon, mutta ei jää hännillekään. Itse olen ihastunut Serbian biisiin, vaikka en ymmärtänyt sanaakaan, mutta ihana melodia. En osaa sanoa kuka voittaa, mutta ei ruotsi ainakaan, jos minä saan päättää.

  3. Katson, luultavasti hyvässä seurassa, kavereiden kanssa viiniä juoden ja naksuja syöden.

  4. En ole osallistunut, en tule osallistumaan. Olen kyllä katsonut SVT:n esikatseluohjelmat, mutta se saa riittää.

  5. Uskon kyllä Ylen onnistuvan, onhan heillä kokemusta isoista tapahtumista.

Comments are closed.