Hitsin hitsi

Olin juuri päässyt JPG Magazinen makuun. Mielestäni idea on aivan nerokas. Yhteisön tuottama valokuvalehti. Tekstit, kuvat ja mahdollisuus vaikuttaa mitkä kuvat mahdollisesti pääsevät lehteen. Laadukasta ja tyylikästä kamaa kaikin puolin. Kaikkea orkestroi pieni tehotiimi josta sittemmin kasvoi yhtiö, 8020 Publishing.

Tänään sitten olen lukenut kuinka perustajat ovat lähteneet yhtiöstä.

Derek Powazek – The Real Story of JPG Magazine ja Heather Powazek Champ, words – JPG Magazine.

Tuli jotenkin surullinen olo, sillä olosuhteet eivät olleet mukavat. Harmittaa näiden visionäärien puolesta.

Harmittaa siinä määrin, että pitkällisen mietinnän jälkeen, ja nähtyäni Flickr-kontaktieni joukossa jo muidenkin tehneen saman, päätin poistaa tilini JPG Magazinestä.

Valinta ei ollut helppo, minussa kun asuu pieni julkisuudenkipeä taiteilija joka näki tässä mahdollisuuden saada jokusen kuvan maailmalle. Mutta se fiilis joka valtasi minut luettuani Derek Powazekin tarinan peittoaa omat pienet haluni.

bye jpg magazine

Päivitys: Tässä vielä pari linkkiä (via):

Published

7 comments

  1. Kiitos linkeistä. Olin laittanut sinne vain pari kuvaa, mutta poistin nekin. Jätin toistaiseksi profiilini, mutta editoin sen niin, että se varmaan poistetaan jossain vaiheessa, jos joku sen huomaa…

  2. Kiitos vinkeistä ja linkeistä. Lehtitilausta en peruuttanut, mutta profiilin poistin :)

  3. En minäkään peruuttanut lehtitilausta. Mutta sen uusiminen ei tule kuuloonkaan.

Comments are closed.