Sanat kertovat enemmän kuin yksikään kuva

Jotenkin tuntuu oudolta se, että kun Hesari pykää pystyyn sivuston johon lukijat voivat lähetellä kuvia ja Hesari itse sitten kirjoittaa siitä mikä on kyseisen sivuston suosituin kuva, ei jutun yhteyteen ole liitetty sitä kuvaa josta on kirjoitettu. En ymmärrä. Heillähän on vapaa, ikuinen ja rajoittamatton oikeus käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla tunnetuilla ja toistaiseksi tuntemattomilla liiketoiminnan alueilla, jakeluteillä ja -tavoilla nyt ja tulevaisuudessa.

Jutussa ei myöskään ole linkkiä kyseiseen kuvaan. Se varmaan johtuu siitä että kyseinen sivusto on iframe-toteutus ja kuvaan linkittäminen ei näytä hirveän kivalta.

Ja kun en löytänyt jutusta sitä mainittua suosituinta kuvaa, enkä myöskään linkkiä siihen, odotin että jutussa olisi ollut ainakin linkki Lukijoiden kuvat -sivustolle. No eipä jutussa linkkiä. Paitsi että ihan jutun lopussa on – sitä vaan ei oikein huomaa, kun on ihan painikkeen näköinen.

Ehkä Hesari ei vaan osaa?

Published

1 comment

  1. Iframe-asia jurppii niin vietävästi, etten saa sanottua siitä mitään, mikä olisikin turhaa, koska Hesarin tumpelot ovat keksineet internetin eivätkä voi tehdä mitään väärin.

Comments are closed.