Haluatko?

Television valikoimasta tosi-TV-sarjoja puuttuu mielestäni yksi formaatti. Kaikkien kilpailevien tavisten, wannabee mallien, muotisuunnittelijoiden, muusikoiden, businessmiesten ja prinsessojen joukosta uupuu kaikki ne joiden vuoksi kyseiset henkilöt edes vähässä määrin saattavat joko kiinnostaa tai muuten vaan olla koko kansan tietoisuudessa. Missä on ne tosi-TV-sarjat jossa jengi kilpailee päästäkseen Ilta=jonkun toimitukseen kirjoittamaan juttuja tai suunnittelemaan lööppejä? Tai miksei olisi Haluatko valtamedian journalistiksi -kilpailua?

Miksei joku muu kykenisi samaan kuin toimittaja? Jos kadulta löytyy työntekijöitä Trumpin imperiumiin (tai täällä siis Jari Sarasvuon imperiumiin), puolisoja landepaukuille, hassuja tehtäviä lukitussa talossa suorittavia henkilöitä, kämppien remppaajia tai kultalevyjä myyviä poppitähtiä niin miksi ei siitä joukosta yhtä hyvin löytyisi kirjoitustaitoisia henkilöitä.

Sehän olisi aivan mainiota!

Haluatko juorutoimittajaksi -kilpailun voittaja saisi palkinnoksi työn jossain tabloidilehdessä ja kirjoittaisi tosi-TV-ohjelmista – kuten esimerkiksi Unelmien TV-tuottaja jossa voittaja pääsisi tuottamaan Tosi-TV-ohjelmia, tai Luuserille puoliso jossa tosi-TV-ohjelmassa mukana olleille mutta ilman voittoa jääneille henkilöille etsitään elämänkumppania.

Haluatko tosi-TV-ohjelmien tekijäksi, Tosi-TV-tähti menee naimisiin (toisen tosi-TV-tähden kanssa), Miljonääri tosi-TV-tähti ja Unelmien tosi-TV. Vähitellen koko tosi-TV-maailma ja sen tuotokset voisivat tuottaa, tehdä ja mainostaa itse itseään. Sitten tälle itseään ruokkivalle hirviölle voisi rakentaa oman mini-tosi-TV-Suomen Pohjois-Karjalaan, jossa se voisi olla ja elää rauhassa.

Voi tietenkin olla, että meillä ei ole Haluatko journalistiksi -tosi-TV-kilpailua koska…? Kukaan ei ole vielä keksinyt tätä ideaa? Kukaan ei uskalla toteuttaa kilpailua sillä se vähentäisi median uskottavuutta? Joku muu syy, mikä?

Published