10 comments

 1. Drumsö: 19100 personer
  Sibbo: 19100 personer

  Drumsö: 3.75 km^2
  Sibbo: 366,75 km^2

  Dvs med Drumsös befolkningstäthet blir det 1.8milj invånare i hela Sibbo

  :-)

 2. Hallituksen puuttuminen asiaan on väärin, vaikka olisikin sipoolaisten nurkkakuntalaisuudesta mitä mieltä tahansa. Tässä mentiin nyt jesuiittamaisella tarkoitus pyhittää keinot -hengellä.

 3. Niiiiiin oikein! Hyvä hallitus! Siitäs saitte sipoolaiset! Ymmärrättekös asuvanne Suomessa, ettekä Sipoo-nimisessä valtiossa!

 4. Salli, olet ihan oikeassa. On tietenkin vain oikein että kaupunki voi niin tahtoessaan ottaa naapurikunnalta maita. Sehän on aivan sama kuin jos sinun naapurisi, jolla on isompi kämppä kuin sinulla, ottaa sinun kämpästäsi esimerkiksi keittiön ja parvekkeen siksi, että tahtoo laajentua sinne. Sinä et ehkä tykkää siitä, mutta se on niiiin oikein koska et asu valtiossa nimeltä Salli, vaan Suomessa jossa isommalla on oikeus ryövätä pienemmältä.

 5. Olipa hieno vertaus, pni! Osuit oikein suoneen :) Voi voi kuntaraukkaa, kun on nyt kunnan oikeuksia tallottu! Kyllä kunta varmaan laittaa nyt Whitney Houstonia soimaan ja itkee silmät päästänsä. Ihan niin kuin Sallakin tekisi, jos iso naapuri veisi parvekkeen. Buhuuu!!!

 6. Vallan mainio vertaus, olen ihan samaa mieltä.

  Mutta Salli, koska sinä tunnut tietävän paremmin, niin valaise minua niillä faktoilla jotka oikeuttavat Helsingin ottamaan palasen Sipoota.

 7. Voit googlettaa faktoja puolesta ja vastaan niin paljon kuin haluat. Ja varmasti olet sen tehnytkin ;) Lakipykälien millin tarkka syynäys ei ole vaivan arvoista. Mielipiteen olen muodostanut puhtaasti tunteella ja sen tueksi voisin -jos haluasin- hakea jotain lakituubaa. Sen sijaan luotan sisäiseen ääneeni, joka nyt sanoo “Niiiiiin oikein!!!”

  Tässä kuulimme Pni:n sisäisen äänen: “Mielestäni hallitus teki väärän päätöksen.” Tuleeko se jostakin tietystä tunteesta? Faktoja en tainnut vielä kuulla.

 8. Okei. Tunteisiin ei tarvita faktoja. Ajattelin vaan josko sinulla olisi jotain perusteita sille että sipoolaiset luulevat asuvansa valtiossa nimeltä Sipoo?

 9. Pääkaupunkiseutua pitäisi kehittää yhteinäisesti ja tasapuolisesti. Ei siten, että jokainen hommailee omassa nurkassaan. Sillä aikaa kun Helsingissä on kärvistelty asuntokriisissä, on Sipoon kaavoituspolitiikka on ollut tyyliä, “mitä vähempi jakajia, sitä muhevampi pala kakkua..” Siinä voi sitten miettiä, minkälaisia tunnetiloja se herättää.

  Oikeastaan kaikki lähikunnat pitäisi liittää Helsinkiin. Tehdäänhän niitä kuntaliitoksia muuallakin, miksei siis täälläkin. Eikö muka synergiaetuja löydy?

 10. En minä ole kehittämistä vastaan, omaan oikeudentajuuni ei vaan mahdu se, että tasapuolisuus on toiselta ottamista ilman korvausta.

  Mutta, vaikka periaatteessa puhumme samasta asiasta, luulen lähtökohtamme olevan niin kaukana toisistaan, että tuskin koskaan pääsemme yhteisymmärrykseen. Jos jatkamme, joudumme samaan loputtomaan masurkkaan jossa hesarin keskustelijat ovat jo 19 sivun verran: juupas, eipäs, juupas, eipäs. En näe sitä mielekkäänä, joten heitän pyyhkeen kehään.

Comments are closed.