Taukohumppaa

Onpas muuten pitänyt kiirettä viime aikoina. Vasta eilen sain päivitettyä viisitoista kuvaa näpsygalleriaani.

Sen lisäksi että pari viimeistä viikkoa duunissa oli perin tiukkaa visujen vääntöä, riitti ressiä myös työajan ulkopuolelle polttareiden järjestämisen muodossa.

No, nyt on työt tehty ja polttarit pidetty. Visuista tuli hyviä ja meidän rauhalliset polttarit onnistuivat mainiosti. Juhlakalu tykkäsi ja muu poppoo piti myös. On se hienoa kun kaikki viihtyvät. Semmoista sen pitää olla eikä mitään nolausmeininkiä.

Ainoa pieni probleemi polttareissa syntyi Katajanokan entisen vankilan, nykyisen hotellin, ravintolassa nimeltä Jailbird. Jengillämme oli kahdeksi tunniksi varattu kabinetti ja kesti puolitoista tuntia ennen kuin saimme purtavaa (ja senkin vasta valituksen jälkeen)! Kaiken lisäksi safka oli osittain joko kylmää tai valmistettu väärin (medium miinus pihvi oli well done plus).

Mutta pitää kuitenkin mainita että vaikka ravintolahenkilökunta ei hoitanut hommaansa odotetulla tavalla saimme kuitenkin mielestäni ihan hyvän korvauksen mokailuistaan, kiitos hotellin markkinointiosaston.

Luulisi kuitenkin, että jos kerran restauroidaan vanha vankila hotelliksi ja satsataan ihan mukavanoloiseen ravintolaan niin samalla pidettäisiin huolta myös siitä, että palvelu pelaa. Menetettyä mainetta ei nimittäin mikään rahallinen korvaus pelasta.

Jos ei markkinointiosasto olisi pelastanut asiaa olisi Jailbirdistä voinut tulla minun Lehtovaarani. Nyt ei kuitenkaan tullut. Saatan jopa ehkä joskus tulevaisuudessa kokeilla ravintolaa uudestaan.

Ilta oli muuten suksee ja ravintolan sekoilu vain pieni osa iltaa. Kohta ressi päästää otteestaan kun lähden sitä pakoon. On siis loma.

Ainiin, sitten pitää vielä hehkuttaa hyvää palvelua: spreadshirt.fi. Melkein moitteettomasti toimiva saitti, hyvälaatuisia t-paitoja, nopea palvelu eikä työn jäljessä ole moittimisen varaa. Kannattaa kuitenkin varautua siihen että Kusti polkee paidat saksainmaasta jollain vanhalla ruosteisella kolmipyörällä ja siihen menee semmoiset pari viikkoa. Eli joko kannattaa tilata paidat ajoissa tai, kuten minä, jännittää vielä pari päivää ennen polttareita että saammeko kaikki raitapaidat vankilaa varten.

Saatiin.

Raitapaidat menossa suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta.

Published

6 comments

 1. Mikä siinä onkin, että niin monesta suomalaisesta ravintolasta saa niin huonoa palvelua? Kävimme viime viikolla Lontoossa, jossa saimme parhaan ravintolapalvelun amerikkalaisperäisissä monikansallisissa ketjuravintoloissa. Tämä “asiakas on aina oikeassa” -mentaliteetti lienee osa konseptia eikä siitä tarvitse erikseen maksaa juomarahoilla. Toisaalta “asiakaspalvelu” oli täysin tuntematon käsite eräissä etnisissä ravintoloissa, joissa ainoastaan “money talks“. Näissä palvelua ei saanut tosin tipilläkään.

  P.S. Kyllä on makeet kuteet!

 2. Det var länge sen ja kurkka Skrubun. Tjulaheijssan va kul!

 3. Kas, kollega tuossa juuri ilmoitti että paidat ovat herättäneet hilpeyttä myös Spreadshirtin puolella.

  Täytyy onnitella herraa todella hienosta ideasta ja kokonaisvaltaisesti onnistuneesta toteutuksesta.

  29.07.2007: Karhukoplan polttaripaidat, Spreadshirt-blogi

  Kiitos, kiitos. Ihan kiva homma (vaikka olisihan kuitenkin ollut kiva jos olisivat itse ilmoittaneet… tai vaikka kysyneet lupaa kuvan käyttöön… wink wink ;)

Comments are closed.