Näkymätön internetyhteys

Jos hotelli saitilla kertoo tiedoissaan että “Kaikissa huoneissa langaton ja langallinen laajakaistayhteys. Langaton yhteys veloituksetta hotelliasukkaille“, olisi hyvinkin toivottavaa että se langaton yhteys oikeasti kuuluisi/toimisi juuri siinä yhdessä niistä kaikista huoneista jossa itse olen. Nyt vaan on niin että signaali on niin heikko että se on useammin näkymättömissä kuin näkyvissä. Ei erityisen käyttökelpoinen, vaikka onkin ilmainen.

Langallista en viitsi edes kokeilla, se kun maksaa (missään ei kuitenkaan lue että paljonko).

Onneksi kaupungilla on näköjään oma verkko, joka toimii paremmin kuin hotellin vastaava. Eikä siihen tarvitse erikseen pyydellä mitään salasanoja. Ja hintakin on ihan sama.

Päivitys: Tarkemman tutkimustyön jälkeen löydän A4-kokoisen Hotelli-infon jossa sanotaan että langaton toimiikin vain hotellin Busness Centerissä, Superior-huoneissa, sviiteissä ja aula- sekä kokoustiloissa. Eli näinkö on minua nyt sitten hiukan höynäytetty?

Ei ole höynäytetty, sillä receptioonissa väittivät että hotelli-info on vanhentunut ja vuoden vaihteesta asti on kaikissa huonessa ollut langaton. Ilmoitan että minun huoneessani se toimii huonosti (/ei toimi) ja että kannattaa nuo vanhat A4-laput poistaa. Lupasivat paneuta asiaan, kysyivät jopa josko haluaisin vaihtaa huonetta. Kiitin ystävällisesti ja sanoin että koska pääsen nettiin ei minulla ole tarvetta huoneen vaihtoon.

Published

2 comments

  1. Tuo langattoman verkon heikko kuuluvuus on valitettavan totta monissa hotelleissa. Ja se on ihan herrassa: aivan ykkösluokan paikoissakin langaton yhteys saattaa tarkoittaa yksittäistä tukiasemaa jossain päin piiiiiitkää käytävää.

  2. Kaikissa huonessa on lämmin vesi (jos muistaa hakea sen kellarista ennen kello kuutta aamulla).

Comments are closed.