Viikkovitonen 36 -07

vitonen by EdselTämän viikkovitosen inspiraationa on jälleen musikaalinen teos. Bob Geldof lauleskeli aikanaan seuraavanlaisesti:

I don’t care if the third world fries,
it’s hotter there I’m not surprised
Baby I can watch whole nations die, and I don’t care at all

The Great Song Of Indifference

Ja koska arki on täynnä kaikenlaista joka ei aina voi kiinnostaa, on tänään vuorossa Ei voisi vähempää kiinnostaa -vitonen. Tosin kiinostavana yksityskohtana on mainittava vitoskuva jonka on napannut Edsel.

  1. Listaa viisi asiaa jotka ei voisi vähempää kiinnostaa, kerro toki myös miksi kyseiset asiat eivät kiinnosta

Voit vaikuttaa Viikkovitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä tai esimerkiksi julkaistavia kuvia vitosista (150 x 150 px: jpg, gif, png — ei animaatiota) osoitteeseen vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Viikkovitonen myös RSS -syötteenä.

Published

3 comments

  1. 1. Big Brother. Seurasin Expedition Robinsonia (enemmän partiokantilta kuin draamaa jahdaten) ja sen jälkeen muu tosiko-teevee on tuntunut aika plääh’ltä. Eteenkin Big Brother.

    2. NRJ ja Kiss FM. Kuuntelen Radio Helsinkiä autossa ja The Dividing Line:ä verkossa. Joskus kunutelen vanhaa “kotikanavaani” Radio Extremiä.

    3. Kuntoilu. Vaikka pitäisi.

    4. Kahteen ensimmäiseen viitaten, kaiken maailman keltainen lehdistö tyyliin Oho, Katso ja Seitsemän päivää. Ei vaan kestä.

    5. Eipä tule viidettä mieleen, joten ilmeisesti tämä kysely ei kiinnosta sitäkään vertaa että keksisin viidennen jutun joka ei vaan kiinnosta sitten pätkääkään. Nih :)

Comments are closed.