Nyt nukkumaan

Olen tässä vähitellen tullut siihen lopputulokseen että kämppäni on eräänlainen Dorian Grayn muotokuva. Se edustaa kaikkea sitä mitä en halua näyttää julkisesti. Tunnen itseni jotenkin alastomaksi kun joku on käymässä. Tänään siivosin kuitenkin hiukan.

Tein sivun jossa on kaikkien vitosten vitoset.

Ja olen yhä enemmän sitä mieltä, että Suomalaiset televisiokanavat eivät välitä katsojista tai heidän toimintatavoistaan, vaan vain mainostajista. Luulisi mainostajien olevan kiinnostuneita siitä pääsevätkö juuri heidän mainokset katsojien tallentimiin, vai tallentavatko tallentimet väärää ohjelmaa (kun lähetysajat muuttuvat) eivätkä maksetut mainokset mitenkään tavoita luvattua kohderyhmää.

Sitä minä vaan, että haluaisin seurata sarjaa Konnankoukkuja kahdelle Neloselta. Mutta koska digi-tv-teknologia on yhtä pälli kuin vastaava analogisellainen, eikä ymmärrä että haluan nauhalle tietyn sarjan tietyn osan (enkä siis mitä tahansa skeidaa jota tulee tuutista esim. lauantaina 14.30-15.30) jää joku jakso minulta näkemättä.

Tämä mielivaltainen sarjojen lähetysaikojen muuttaminen tarkoittaa sitä että ohjelmaan myydyt mainokset jäävät minulta myös näkemättä. Eikä varmaan vain minulta.

Jos minä olisin mainostaja, vaatisin että sarjojen lähetysajat pysyisivät samana koko kauden niin että maksamieni viestien mahdollisuus tavoittaa katsojat olisi mahdollisimman hyvä. Luulisi sen olevan mainostajalle tärkeätä, samalla olisivat katsojatkin tyytyväisiä.

Published

4 comments

  1. Aika hyvin veistelit tuon kotiasian. Noin tuntuu useimmiten olevan täälläkin.

  2. Meillä töllötintä nauhoittaa tietokone, jossa pyörii MythTv. Se ymmärtää etsiä sarjat ohjelmakartasta piittaamatta siitä milloin ne lähettää ja nauhoitusten tärkeysjärjestystä pääsee ruukkaamaan yksinkertaisesta listassa.

    Digiboxin kautta kulkee lähinnä signaali ja nauhottuu lapsille ohjelmia koska siihen ei vain kertakaikkiaan voi luottaa verrattuna vanhoihin videoihin tai tietokoneeseen.

    Osuva vertaus tuo Dorian Grayn muotokuva. Tutulta tuntuu – vaikka itse lähinnä häpeän täällä tätä loputonta kaaosta.

  3. Tietokonetta olen miettinyt tallentimeksi, en ole vain millään löytänyt mitään tietokoneeseen sopivaa TV-vitkainta jossa olisi kaksi kaapeliverkkoviritintä (DCB-C). Maanpäällisiin verkkoihin sopivia kahdella virittimellä varustettuja mollukoita kyllä on.

  4. Sisustukselliset asiat ovat kunnossa, kunhan löytyy vihreitä omenoita kulhosta.

    Kannattaa muuten laittaa vaatteet päälle. Tilanne voi tuntua vieraistakin oudolta.

Comments are closed.