8 comments

  1. Kysyn nyt suuren konsernin ja sata skaalaa isomman yksikön kommentin kommentiksi, että oletteko sarasvuo-pakolaisia?

  2. Jussi: Kiitos.

    Asmo: Kiitos.

    JP: Emme. Vaikka suurin osa firmamme henkilöstöstä on joskus ollut Satamassa töissä (joku laski että n. 1500 ihmistä on tai on joskus ollut Satamassa töissä), emme ole Saravasvuo-pakolaisia. Moni meistä on lähtenyt kys. firmasta jo ennen sisäistä sankaria ja jos jonkun lähteminen Satamasta ajoittuu tähän Sataman uuteen aikaan, ei se johdu Sataman omistussuhteiden muutoksesta, vaan niihin mahdollisuuksin jotka näemme Oy Gyllene Skor Ab:n tarjoavan.

  3. Kuka teistä miehistä (viittaan tässä nyt siihen miehekkääseen tekijät-listaan, joka lafkan saitiltakin löytyy) käyttää söpöjä ballerinoja? ;D

Comments are closed.