Salmariverkko tahmasi

salmiakkitäytesuklaa-WLANSiinä minä sitten istuin, linja-autossa numero 18, matkalla kotiin päin. Josko vaikka uutiset katsoisi, kun on langatonta tarjolla, ajattelin. Yhteys löytyi ja siihen pääsi kiinni. Mutta ei sieltä mitään internettiä löytynyt. Näin se meni. Ensimmäinen julkisen liikenteen WLAN-kokemukseni.

Published

7 comments

  1. Minulla eka kerta meni eri tavalla, mutta kehnosti kuitenkin. Bussissa 58B löytyi myös verkko, mutta kun yritin sitä käyttää selaimeeni tarjoutui vain ruutu joka kysyi tunnuksia.

  2. Ihan vastaavan kokemuksen sain itse kuluneella viikolla kun satuin matkustamaan sillä testikäytössä olevalla keskeltä venytetyllä keskimallin ratikalla. Wlania mainostettiin ja verkko näkyi mutta dataa ei liikkunut.

  3. Se vähä mitä ole salmiakkisuklaata maistellut, on se ollut myös minun makuuni sopivaa.

  4. Millä päätelaitteella yritit? Mulla on joskus toiminut Noksun E70:llä ja Operan selaimella, joskus taas sitten on käynyt juuri kuten kuvailit.

    Mä niin toivon, että hommaa on testattu muillakin laite-, käyttis- ja selainvaihtoehdoilla kuin läppäri/win/ie.

  5. Noksun N95 oli laite ja ohjelmana laitteen mukana tuleva selain. Mutta eihän verkon toimivuus ole kiinni siitä millä laitteella siihen yrittää päästä käsiksi. Eihän.

Comments are closed.