Vitonen 47/07

VitonenTelevisio, tuo internetille aikaa menettävä massamedia, on tämän Vitosen teemana.

 1. Katsotko televisio-ohjelmia televisiosta (millainen se on, kuinka vanha), tietokoneen näytöltä (miksi) tai ehkä jollain muulla laitteella?
 2. Onko sinulla digiboksia? Miksi, millainen ja koska hankit sen? Jos ei: miksi ei? Ajattelitko hankkia sellaisen?
 3. Katseletko peruskanavien ohella mitään maksullisia? Jos katsot, niin mitä kanavia?
 4. Mitäs luulet, tuleeko mobiilitelevisiosta koskaan hittiä?
 5. Maksatko tv-maksua?

Voit vaikuttaa Vitoseen lähettämällä kysymysvinkkejä vitosvinkki (ättä) skrubu. Net. Vitonen myös RSS -syötteenä.

Published

3 comments

 1. 1. Jep. Hyvin vanhasta sellaisesta. Tietokoneelta en koskaan, ei ole ollut tarvetta. Elokuvat nautin videotykin kautta.

  2. Digiboksi on ollut siitä lähtien kun niitä tuli markkinoille. Se tuli hankittua että sai subtv:n näkymään aikanaan.

  3. PlusTV paketti on tullut jossain vaiheessa hankittua, mutta katsonko niitä kanavia niin on ihan toinen asia. Mtv3 Max kanavaa joskus tulee katsottua. Muuten suuri kanavamäärä ei tarjoa yhtään laadukkaampaa ohjelmaa.

  4. Ei

  5. Aina.

 2. 1. Visuaalista viihdettä suoltaa noin viisi vuotta vanha laajakuvainen putkitelkkari. Kun oli enemmän aikaa tuli seurattua sarjoja läppärinäytön kautta, tuoreina torrentoituina…

  2. Toinen boksi jo käytössä. Piti vaihtaa kun siirryttiin C-alueelta T-alueelle. Nörttinä piti tietenkin hankkia Maximum T-8000, jossa 320 G:n kovalevyn lisäksi on Ethernet.

  3. Nyet. Jossain vaiheessa niitä tuli koodaamattomina, mutta silloinkaan en katsonut. Aika menee tärkeämpään kuten perheeseen. Free-to-air-kanavien jälkein tärkein jakelukanava on ollut Internet ja sen päällä BitTorrent. Nyt moinen on kuitenkin muista kiireistä johtuen poistunut päiväjärjestyksestä.

  4. Ei mobiilistä TV:stä tule hittiä, mutta viiden vuoden kuluttua katson kännykästä telkkari kuten nyt luen mailia tai luen blogeja.

  5. Hassua että kysyit, mutta pari viikkoa sitten ryhdyimme Kunnon Kansalaisiksi (joten Radio Extremin sulkeminen ei ole ainakaan meidän vika).

Comments are closed.