Punaviiniä ja paketteja

Eilen tuli sitten taas maistettua jotain ihan muuta. Näyttivät ilmavilta naksuilta, maistuivat pekonilta ja mausteilta. Pekoni… mmm… hyvää. Se oli norjasta tuotua Bacongullia (hihi, gullia…) joka on rasvassa uppotiristettyä sian ihoa (jotain vastaavaa siis kuin pork rind). Eipä ole täkäläisissä kaupoissa tullut vastaan (tai no, harvemmin minä naksuja ostankaan… pähkinöitä kyllä).

Tänään kymmenvuotiaani oppi kävelemään, valitettavasti. Siellä se hääri itsekseen, kuten tapana on, enkä pahemmin asiasta välittänyt. Sitten kuului outo ääni, juoksin heti katsomaan ja huomasin pesukoneeni tepastelleen puoliksi suihkusyvennykseen ja seisoi siinä sitten vinosti tärisemässä sisuskalut villisti pyörien. Mistä lie tuollaisia huonoja tapoja yllättäen ominut? Nostin takaisin pystyyn ja jäin siihen sitten valvomaan ettei enää liiku. Tuhma laite.

Vielä yksi lahja paperiin piiloon. Pienet lahjat. Ajatuksella, ei määrällä.

Published

3 comments

 1. Vuonna miekka ja kivi asuin Kilon legendaarisissa opiskelijakämpissä. Meillä oli myös hyvin iäkäs pesukone joka pesi ihan mallikkaasti, mutta jonka päällä piti istua linkouksen ajan koska muutoin se vaelteli irti liitoksistaan.

  Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

  Rauhallista mitä ikinä vietät/jätät viettämättä :)

 2. Käytiin rimputtamassa ovisummeriasi. Olisimme sanoneet hyvää joulua. Et reagoinut. Liekö kone juuri silloin hyppinyt? Jatkoimme matkaa.

  Hyvät joulut täältä käsin kuitenkin!

 3. Ai tekö siellä sinnikkäästi rimputtelitte? Olin hiukan varattu, sori.

  Hyvät joulut teillekin.

Comments are closed.