PicLens i fotobloggen

Provat PicLens? Den är ganska kul. Speciellt att kolla igenom bilder på Flickr via PicLens är faktiskt smidigare än via själva sajten – speciellt när man kollar igenom stora bildserier. På Google bildsök är den helt okej, men inte kanske jätte praktisk (men nog kul).

Byggde stöd för Piclens i min fotoblogg. I princip fungerar den helt okej, men eftersom de stora bilderna är länkar till föregående bild, hoppar även PicLens till föregående bild när den startar (ett smärre prolem som jag fixar om och när jag orkar).

Published

4 comments

  1. En orsak att använda Firefox :) Fast nya Safarin borde väl nog vara snabbare.

  2. Jo, piclens är kanon, även deviantart är smidigare med piclens än utan.

    Tyvärr finns piclens inte till Firefox 3 beta4 ännu. Firefox 3 är SNABB; gossarna har optimerat duktigt och besten lär t.om vara snabbare än Safari.

Comments are closed.