Eikö vakuuta?

Vai että Facebook ei vakuuta suomalaista shoppailijaa?

Eniten nojataan keskustelupalstoihin ja hintavertailusivustoihin, kun taas Facebookista, tai MySpacesta ei juuri etsitä tukea ostopäätökselle. Sama pätee blogeihin.

Yllätys? No ei. Ajatelkaa asiaa näin. Jos on hakemassa tukea ostopäätökselleen niin kuinka usein sitä törmää Facebookkiin tai MySpaceen? Toisinaan? Aika harvoin? Ei todellakaan, vaan todella harvoin. Ne kun eivät vaan ole sellaisia palveluita joista löytyy sisältöä joka avittaa ostopäätöksen tekemistä. Ei sillä ole mitään väliä onko Facebook esiintynyt paljon mediassa tai ei.

Ei kai kukaan käy urheilutapahtumissa hakemassa tukea ostopäätökseensä, vaikka urheilu onkin ollut viimeaikoina paljon esillä mediassa? Entä minkä johtopäätöksen siitä voi vetää?

Ja mitä blogeihin tulee… no, siitä kirjoitinkin jo alkuvuodesta.

(Kauppalehden palvelusta löytyy muuten alkuperäinen lehdistötiedote.)

Published

2 comments

  1. On jotenkin turhauttavaa, miten näitä asioita kysellään ja miten näitä tiedonhankintakeinoja julkaistaan. Juu, en minäkään etsi MySpacesta tietoja.

    Kyllä minulle se Google on merkittävä tekijä ostopäätöstietoa hakiessa, ja käsittääkseni aika moni muukin toimii heittämällä hakusanan julki ja katsoo sitten, minne se vie. Usein keskustelupalstalle tai jopa blogiin.

Comments are closed.