BB-uutiset katosivat näkyvistä – lue juttu

Tänään katsellessani ampparit.comin otsikkolistaa tuntui siltä, ettei maailmassa juurikaan tapahdu mitään mikä ei jollain tavalla liity Big Brotheriin.

En kuitenkaan vajonnut epätoivoon vaan päätin muokata Ampparit profiiliani. Ensin ajattelin sanasuodatuksella poistaa näkyviltä kaikki jutut joista löytyy kirjainyhdistelmä BB. Mutta sitten tajusin katsoa uutisasetuksista kategoriat: jep, siellähän lukee viihteen alla Big Brother. Rasti pois. Tallenna… aah.

Näin sain hiukan suodatettua pois kohinaa. Vielä kun profiili toimisi Ampparit Litessäkin, niin olisi mukavampi lukea uutisia kännykällä. Tai vielä parempihan olisi jos Liteen voisi tehdä oman uutissuodatuksen. Minä poistaisin näkyviltä kaikki “katso kuvat” -otsikot, en niitä kuitenkaan katso kännykällä. En muuten katso niitä muutenkaan… taidan virittää tuon sanasuodatuksen heti käyttöön.

Vaikka eihän se BB:tön maailma mitenkään järkevämpi ole: Australialaisessa koulussa on kielletty kärrynpyörät ja kuperkeikat “koska voimistelu liikuntatuntien ulkopuolella katsottiin turvallisuusuhaksi”.

Huokaus.

Published

1 comment

Comments are closed.