Eri pituiset lyhentämättömät

Törmäsin taas äänikirjaan jota ei myydä tänne Euroopan ylänurkkaan. Ei ainakaan Audiblen kautta. Me olemme vain jakelija, kertoivat, kun jälleen heille valittelin asiaa. Ja kuten viimeksikin, kyseinen kirja löytyi iTunes-kaupasta (jossa se on Presented by Audible, eli saman jakelijan jonka palvelun kautta kirjaa ei saa).

Tällä kertaa syy kirjoitukseen ei kuitenkaan ole ärsyttävät rajoitukset ja toiset jakelukanavat, vaan kirjan pituus. Niin Audiblessa kuin iTunesin kautta kirja on unabridged, eli lyhentämätön. Kuitenkin Audiblessa sen pituus on 6 tuntia ja 55 minuutta mutta iTunesissa vain 5 tuntia 6 minuutta, eli lähes kaksi tuntia lyhyempi. Kuitenkin vaikka lyhyempi lyhentämätön on 23 % vähärasvaisempi, on hintaan tullut n. 2 euroa lisää painoa.

Harmittaako? Harmittaa.

Published

7 comments

  1. Kannattaa toi Freakonomics ostaa pokkarina. On jo monessa paikassa alennettuun hintaa saatavana. Ellei sitten välttämättä halua ostaa sitä audiokirjana.

  2. Niinhän ne pokkarit varmaan kannattais, mutta olen hurahtanut äänikirjoihin. No, ensin kuunnellaan kuitenkin tämä, sitten voin miettiä josko seuraava olisi tuo vai joku muu?

  3. Joo. Mä itse yritin kuunnella Douglas Couplandin Jpodia audiokirjana, mutta ei siitä mitään tullut. Pitäis varmaan yrittää jotain non-fictionia.

  4. Ainakin Blinkiä on helppo suositella, se sisältää hämmentävän mielenkiintoisia juttuja. Freakonomics on vasta listalla ja Sway oli uusi tuttavuus, kiitos vinkistä.

  5. Swayn kirjoittajilta löytyy myös The Starfish and The Spider joka oli ihan suositeltava kirja myös.

Comments are closed.