Toimiiko se kuin Suomi?

Kun nyt sitten ovat kehittämässä Suomelle brändiä olisi jotenkin mukava nähdä, että siinä otettaisiin kantaa myös miten Suomi toimii verkossa: Millainen käyttökokemus tukee ja rakentaa mielikuvaa Suomesta. Heijastuuko maabrändi myös nettiin, muutenkin kuin logolla, trendikkäällä taitolla ja skip intro -animaatioilla?

9 thoughts on “Toimiiko se kuin Suomi?

  1. No, kyllä brändillä nyt pitää jotain kosketuspintaa todellisuuden kanssa olla. Muuten voi kuluttajalle herätä pieni epäillys. Mutta toisaalta, Grey Goose on täysin kakkosluokan vodkaa ja silti se on brändinä muka laadukasta tavaraa.

  2. Ehdotan valtiolle sosiaalista mediaa, sissimarkkinointia, word of mouthia ja “testaa, miten suomalainen olet”-palvelua. Mobiilisti myös.

    Saanko nyt palkinnon?

  3. Eiku voittajat arvotaan vasta 31.12.2010. Mutta toi testi vois olla kyllä voittaja. Saaks sitä leiskan ja voiks siitä tehä facebook-applikaation?

Comments are closed.