Hiluja

Joskus tuli paineita siitä, että piti blogikirjoittelussaan useamman päivän mittaisia taukoja. Se oli tuskaista. No, nykyään ei ole. Maailma, muutos, Esko ja silleen, you know. Ei tunnu missään. Paitsi että eiköhän tämä selityksen tarve ole hiukan sitä samaa.

***

Tapahtui tuossa eräänä päivänä, että päätin muuntaa tämän, alun perin ryhmäblogiksi ajatellun mutta sittemmin minuun henkilöityneen, blogin täysin omaan käyttööni. Kyseessä oli jo jonkin aikaa mielessä pyörineen ajatuksen toteenpano. Minä täällä siis, men var är gruppen? Jo, den, med några nya medlemmar, finns i Bloggen som saknar namn. På svenska.

***

Olen ollut sen verran inspiroitunut valokuvakirjastani, että parikin uutta on työn alla (ja vielä yksi ajatuksissa). Yksi on järkäle seinistä ja ikkunoista (siitä tulee oikein hyvä coffee table book), toinen on tumma kirja. Aikaahan tuommoisten tekeminen vie. Olin ajatellut saada ainakin järkäleen valmiiksi tämän kuun loppuun mennessä, mutta saas nähdä jos onnistuu.

Kas, Blurbin kaupasta löytyy tätä kirjoittaessa sellaiset 2046 kirjaa nimeltään Untitled.

Published

1 comment

  1. Ha! Olin näköjään itse yhden Untitled kirjan tekijä. Nyt Untitled kirjoja on yksi vähemmän.

Comments are closed.