Also sprach Krups

Päivän epistola on Krupsin jauhatusjärjestelmällä varustetun kahvimyllyn kolmannen käyttöohjevihkosen sivulta 24; Suomenkielisen osuuden ensimmäisen sivun kolmannen kohdan koko ensimmäinen kappale. Ja minä siteeraan:

Kahvin aromi riippuu kahvin jauhamista. Yleisesti ottaen saa sanoa, että mitä pikempi kahvin laitto on sitä hienommaksi kahvipapuja pitäisi jauhata. Sen takia espressolaitteessa valmistetun kahvin täytyy olla jauhettu hienommaksi kuten kun sitä laitetaan kahvinkeittimessä, jossa on suodatin.

Täten heitän hyvästit reilusti yli vuosikymmenen tunnollisesti jauhaneelle Braunille, joka yllättäen ja aivan liian aikaisin poistui keittiöstämme. Ei pidä kuitenkaan surra, sillä uskon Krupsin surraavan loisteliaasti tästä hetkestä eteenpäin.

Olkoon isät kanssanne tänään.

Published

3 comments

  1. Det gör den. Känns snabbare och effektivare, och med det samma lite tystare än den förra.

Comments are closed.