Puhe

Aivan aluksi haluisin kiittää kaikkia paikalla olleita sekä sähköisen kanavan kautta osallistuneita. Erityisesti haluan kiittää illan emäntää joka hartiavoimin keräsi kentältä nimiä puolulelistaan (vai mikä vekseli se nyt oli, mutta julkiseen urkintaan se ihan varmasti tulee). Eilen painettiin satakymmenen lasissa, kiitos siitä kaikille, tänään keskitytään arkipolitiikkaan, wikipedian sensurointiin ja torjuntavoittoon jälkiolotilasta. Kiitos koko joukkueelle loistavasta tuloksesta.

Liitteet
1. kuvakooste
2. facebook

Lisää
Jälkimainingit, Jotain eilisestä, Kaikilla persoonillani oli mukava ilta, Blogipikkujoulut.

Published

3 comments

  1. Jep, kiitoskiitos :) Ilahduin suuresti nähdessäni rinnukseni noin edustavassa koossa tuossa kuvakoosteessa… ;) Oli kovin mukavaa tavata kovin mukavia ihmisiä :)

Comments are closed.