Hypettymys

Luin jokusen jutun juuri pidetystä Macworldista. Se tuntui jotenkin surulliselta.

Taitaa olla aivan hirveätä herätä käsi potassa, kun Steve-pukk… eiku Philip-pukki ei tuonutkaan kaikkia niitä lahjoja joiden toivottiin olevan melkein ihan aikuisten oikeasti varmoja nakkeja.

Jengi on niin elänyt märkää unta iPhone Nanoista ja uusista Mac Minestä joissa on tera kovalevytilaa, että kun nämä analyytikoiden ja mac-fanipoikien ja -tyttöjen fiktiiviset hourailut eivät olleetkaan viimeisimmän Macworld julkistuksen esityslistalla, itketään sitä miten Apple on pettänyt. Meidät kaikki. Ehkä koko maailman. Yhyy! Maailmassa on vääryys! Vielä kerran yhyy!

Elämä voi joskus olla aika julmaa.

Published

3 comments

  1. Hih. Oikeasti siellä oli esillä hyviä asioita. iTunes-musiikin drm-vapaus ja iFöönille biisien latailu myös 3G:n yli olivat oikeasti isoja ja hienoja asioita. Varsinkin ensiksimainitulla asialla tulee olemaan suuri vaikutus.

  2. Ei se mitään, mun MacBookini virallinen kolmen vuoden vaihtoväli tulee täyteen vasta kesällä. Maltan odottaa heinäkuun julkistuksia.

Comments are closed.