Syntynyt kuluttamaan?

Kun ohjelmassa, jossa käsitellään mainostusta lapsille, joku markkinointiukkeli pokkana väittää, että “antisocial behaviour in pursuit of a product is a good thing”, tulee tällaiselle perheettömällekin surullinen mieli.

Suosittelen Yle Areenalta Ykkösdokumenttia Lasten markkinat (Poistuu Areenasta: 10.02.2009 klo 21:15).

Published

7 comments

  1. Surullinen? Sitäkin, mutta samalla kaivelin mahdollisimman isoa leipäveistä laatikosta…

  2. Onneksi. Täällä kai toistaiseksi on jokunen sääntö ja laki ohjaamassa meininkiä.

  3. Liittyikö lainattu kommentti Whopperin viimeisimpään tempaukseen?

    Minäkin pidin kampanjaa hieman outona, ja melkoisena pohjanoteerauksena tätä edeltävien, hauskojen kampanjojen jälkeen.

  4. Nikke: Vaikka sitä ei ohjelmassa koskaan kerrottu (vai sanottiinko?), niin lainaus on 1996 Disneylandissa pidetyn “Kid Power” markkinointikonferenssin keynotesta otsikolla “Softening the Parental Veto”, puhujana Paul Kurnit.

  5. Justiinsa.

    Näin lepopäivänä on hyvä, että tuossa keskityttiin lähinnä Yhdysvaltoihin, joten pystyi vakuuttelemaan itselleen että meillä täällä Suomessa on sentään kaikki hyvin. Muuten olisi voinut suututtaa enemmänkin.

Comments are closed.