The Flower Kings @ Nosturi

Lauantainen The Flower Kingsin keikka Nosturissa oli oikein nautinnollinen. Äijät ruotsista osaavat kyllä asiansa. Kiitos Korroosiolle tästä kokemuksesta.

Kuvia keikalta löytyy täältä.

Meinasi jäädä kuvat ottamatta, kun ensin ei saanut tuoda “ammattilaiskameraa” saliin. Sekös ehti vähän aikaa hymyilyttämään niin, että otsasuoni oli revetä. Ammattilaiskamera? Pyh ja pöh sanon minä. Mikä ihme se sellainen ammattilaiskamera on? Ihan kuin nykyään olisi hirveästi väliä millä vekottimella niitä kuvia ottaa.

Published

6 comments

 1. Niinpä, tuollaisia kuviahan olisi ottanut vaikkapa mummon pocket-kameralla ;)

 2. jny: No ei, eikä varmaan vanhalla mju:llanikaan, mutta ajankin takaa sitä, että jos jos pelätään kuvaajien tekevän fyrkkaa myymällä keikkakuviaan, pitäisi kyllä hiukan tarkistaa tuota “ammattilaiskameran” rajaa.

 3. Mulle meinasi käydä aikanaan samalla tavalla, kun olin menossa amerikanmallista vapaapainia katsomaan Turussa. Laukussa oli runko ja kaksi linssiä, joista toinen mittava 75-300:n.

  Onnistuin vakuuttamaan järjestysmiehet (kirjoitin ensin “järkkärit”, mutta tässä yhteydessä se olisi ollut vähintäänkin epäselvää), että omaksi ilokseni kuvaan, ja että ei sieltä piippuhyllyltä kuitenkaan mitää kuvia saa.

  No ei lähikuvia irvinaamoista tullutkaan, mutta jotkut niistä kuvista olisivat varmasti käyneet kaupaksi, jos olisin myymään lähtenyt. En lähtenyt, kun kerran omaksi ilokseni kuvasin.

  http://www.blockblock.net/gallery/hb-passport-to-pain

 4. Ja kamerahan on luonnollisesti ammattilaiskamera, jos se on iso ja siinä on useampi kuin yksi osa. ;-)

  Veikkaan, että järjestyshenkilöille on annettu ohjeeksi, että jos kamera on niin iso, että kuvaamiseen näyttäisi oikeasti tarvitsevan kaksi kättä, niin se on liian iso tuotavaksi sisään.

 5. Hienoja aikaansaannoksia! Hauska huomata miten sinä olet saanut otettua sellaisia tilanteita jotka jäi minulta ottamatta.

  Vielä kun saisin editoitua omat kuvani niin hienoa olisi.

 6. Snygga bilder. Nr. 80 stannade upp mig, roligt mångdimensionerad.

  Märkte också att jag tydligen smet alltför snabbt, eftersom jag inte såg balanserings showen. Nåja, man måste väl välja om man vill se hela showen eller låta bli att köa för sin jacka.

Comments are closed.