Jos ei kuitenkaan

Yön, tai öiden, yli nukkuminen, hyvä tepastelu kylmässä säässä kuunnellen kirja loppuun ja vähän hyvää musiikkia, jokunen otettu valokuva ja vips, homma selkeytyy. Jos ei kuitenkaan lopettaisi kuvablogia.

Mietin asiaa näin. Koska kuvablogi on tavallaan hidas, kuva kerrallaan -tyyppinen ratkaisu, sinne voisi heitellä sellaista joka ei kuulu sillisalaattiin eli Flickriin. Suomeksi tämä tarkoittaa siis sitä, että vaihdan blogin ja Flickrin paikkaa. Siinä missä blogi aikaisemmin oli tavallaan dumppipaikka kaikenlaiselle, teen siitä paikan jossa julkaisen hiukan ajatellummin asioita (ehkä uusia projekteja, kenties jotain vanhaa, katsotaan mitä tapahtuu) ja Flickristä tulee kenkälaatikko jonka fokus saa jäädä hämäräksi. Ainakin toistaiseksi.

Kiitos kaikista kommenteista edelliseen juttuun, niistä oli apua ajatteluun.

Published

1 comment

  1. Tästä pohdiskelusta tuli muuten mieleen, että Suomenmaassa olisi mielestäni tilausta hyvälle digimedian blogille joka ei olisi ihan niin uutispainotteinen kuin Vierityspalkki eikä niin harvoin uutta julkaiseva kuin Rekaksois. Olen ajatellut vuoden tauon jälkeen taas aloitella ainakin omaa blogia (Spamosophy.org nyykähti työpaikan/palvelimen vaihtoon). Jos jotakuta innostaisi vähän enemmän kantaa ottava ja tiiviisti päivittyvä usean kirjoittajan blogi, olisin ainakin itse innostunut lähtemään moiseen.

Comments are closed.