Onpas tutun näköinen kartta

Luin Googlen virallista blogia Google Readerin kautta. Siinä oli juttu kartoista. Jotain valentiinihömppää, ei kiinnostunut hirveästi, mutta jäin katsomaan jutussa näkyvää karttaa. Se oli yllättävän tutun näköinen.

google maps via google reader

Kartta ei ole vain hyvin samannäköinen kuin kesän lomareissusuunnitelma, vaan se nimenomaan on tasan se kartta jota tuossa perjantaina käytiin kavereiden kanssa läpi. Tuskinpa tuo maailmalle näkyy, ja vaikka näkyisi ei siinä ole mitään salaista. Hiukan yllättävää kuitenkin nähdä omista My Mapseista kartta aivan täysin väärässä yhteydessä.

Published

6 comments

  1. Toimineeko jotenkin välimuistin kautta, sillä minä näin siinä kartta-artikkelissa aivan toisen kuvan, San Fransiscon alueelta, ja edellinen asia mitä olin googlannut, käsitteli Californiaa?

  2. Aika huisi välimuisti tarttis olla, koska minä katselin karttaa perjantaina toiselta koneelta kuin millä se sunnuntaina ilmestyi näkyviin väärässä paikassa.

  3. Huomasin (kuvakaappauksesta), että luit tuota juttua Google Readerisi kautta, tainnut napata tunnuksesi kautta sen ja näyttää sitä. Sinäänsä jännä – varmasti kiinnittää katseen tehokkaammin :)

  4. Google-tilikohtainen tuo kartta taitaa olla, mulle tuli ensin koko maailma, mistä kartta hyppäsi Helsinkiin näyttäen kaupungista nuppineuloilla Kauppatoria ja uimalaitoksia. Niitä en tosin viimeksi ole etsinyt, mutta jotain Helsingissä olevaa asiaa muistaakseni kuitenkin.

  5. Jos heitän blogiin kartan, voi lukija siis nähdä siinä jotain ihan muuta kuin mitä minä haluan? Tuommoinenhan syö Google-karttojen hyödyllisyyttä.

Comments are closed.