Lärviluettelo

Tuli tuossa eräässä keskustelussa mieleen, että jos bookista vaihtaisi facen tilalle phonen, niin voisi saada pohjan jollekin joka olisi nykyaikainen vastine sille muoviin pakatulle noin kahden kilon paketille jonka luettelotonttu aina jaksaa tuoda oven taakse. Muokkaamistahan tuo vaatisi (hölmöjen applikaatioiden poisto, jokusen kätevän toiminnon lisäämien, esimerkiksi synkkaus puhelimeen), mutta noin muutenhan se periaatteessa olisi aika pitkälle siinä.

Published

5 comments

 1. Jepp. Meidän katalogit menivät suoraan roskiin. Aikamoista ekoterrorismiä. En vain voi päättää oliko ekoroistona me vai puhelinyhtiö.

 2. Luettelothan pitää palauttaa lähettäjälle, kuoreen merkintä “ei asu täällä”
  Mielessäni on ollut verkkopuhelinluettelo, joka kertoisi kuka on hakenut sinun numeroasi.

 3. Petja: Tuo olisi hyvä lisä, vähän vastaava kuin LinkedInissä tieto siitä kuka on käynyt katsomassa profiilia.

 4. Muutkin ovat ajatelleet samansuuntaisia. Vaikuttaisi siltä, että jotkut ovat alkaneet tehdä töitäkin asian eteen:

  -Asurion: http://www.readwriteweb.com/archives/asurion_social_address_book.php

  -Palm Pre:
  “Connected calendars and contacts

  Pre uses the Palm® Synergy™ feature to bring your Outlook®,2 Google, and Facebook® calendars together for one logical view of your day. And if you have the same contacts in different places, Pre can link them together, making it easy to find the information you need.” (http://www.palm.com/us/products/phones/pre/)

Comments are closed.