Jäin taas miettimään

Näpsin tänään pienen sarjan kolmoisvalotettuja kuvia. Omasta mielestäni on hyvin mielenkiintoista, ettei kuvista heti selkeästi näe niiden olevan päällekkäisvalotuksia. Ja juuri samaisesta syystä, jäin miettimään, että onko kuvat oikeastaan mielenkiintoisia katsojalle, sellaiselle joka ei ole ollut osallisena kuvaustapahtumassa?

Published

11 comments

  1. Kuvat miellyttävät silmää, riippumatta olisinko tietänyt tekniikkaa niiden takana. Ehkä osaan arvostaa niitä jollain tavalla enemmän nyt, kun tiedän.

  2. Henri: Niin… Mietin josko olisi pitänyt mainita teknikka, sillä tekniikalla ei sellaisenaan tietenkään ole ole roolia kuvien julkaisun kannalta. En kuitenkaan olisi saanut aikaiseksi juttua kirjoitettavaksi ilman, että olisin kertonut mistä on kyse: klassinen muna/kana -keissi.

    Voisin tietenkin tässä nyt dementoida kaiken: Ei ne olekaan kolmloisvalotuksia…

  3. Mutta en siis oikeasti dementoi: Kyllä ne ovat kolmoisvalotuksia.

    Oli hyvä kuvauspäivä eilen juu. Tykkään etenkin tuosta sinun 03:sta.

  4. Haaste otettu vastaan. Tapaamme tässä blogissa asian suhteen, myöhäisempänä ajankohtana.

Comments are closed.