Maailman lyhyin?

Tajusin tänään, että Helsingissä voisi kuvata maailman lyhyimmän road-movien. Leffan nimeksi tulisi Texas-Bangkok, ja se kertoisi alle 100 metrin matkasta kahden ravintolan välillä Kaisaniemenkadulla. Ei matkaa kaupunginosasta toiseen eikä edes kadunylityksiä, vain kevyt ylämäki.

Published

8 comments

 1. Sulla on nyt aivan loistava mahdollisuus vaikuttaa! Kerro millaisen roolin haluaisit?

 2. I’m in. Ylämäki on hieno teema.

  Mutta millä liikutaan? Jopolla? Riksa kuullostaisi hyvältä, mutta ei sellaista avaruussukkula-mallia, ellei se ole pummittu. Ostoskärrytkin voisi toimia.

  Olin juuri kirjoittaa että “onhan leffa mustavalkoinen” mutta samalla visualisoitui että oikein väärinkäytettynä väritkin saattaisi toimia.

 3. Kävellen, olin ajatellut liikuttavaksi, silloin kun liikutaan. Vaikka tavallaan taksi joka hajoaa matkalla voisi olla hyvä lisä (jos vaikka sataisi). Ostoskärryt myös, etenkin ylämäkeen mentäessä. Tai ostoskärryt jotka tulevat ylämäestä… hmm… Riksa ehkä turhan eksoottinen Helsinkiin.

  Liikkumisenhan ei kuitenkaan tarvitse olla fyysistä, se voi tietenkin olla myös henkistä.

  Mustavalkoisuus ei ole pakko, vaikka olinkin jatellut jotain Coffee and Cigarettes -tyyppistä fiilistä. Ehkä semmoinen perusharmaa sää josta ei tiedä onko ilta vai päivä, kevät vai syksy.

 4. Tulee mieleeni kaverini ja minun tosipohjainen elokuva
  “Kärryllinen naista”
  Ideana on kuinka kaksi teiniä kuskaavat sammunutta naista varastetuilla kottikärryillä Tikkurilasta Tapanilaan.

 5. Kai tässä nyt pitäisi saada kässäri ekaks valmiiksi. Vielä puuttuu jotain.

Comments are closed.