Hello stranger

Omegle on omalla pölvästillä tavallaan aika hauska. Nappia painamalla palvelu yhdistää kaksi keskustelijaa anonyymisti samalle linjalle. Siinä sitten sinä ja Stranger keskustelette. Itse höpötin tuossa tuokion jonkun kanssa joka sanoi olevansa Kiinasta. Tiedä sitten pitikö se paikkansa. Aika ruokapainotteista juttua oli.

Selvästi positiivisempi kokemus kuin TiVin kirjoittajalla. Säkää? Ehkä. Anonyymiuden, etenkin sattumanvaraisen sellaisen, takana voi aina piillä melkein mitä vaan, ja anonyymius suojanaan ihmiset voivat käyttäytyä aivan eri tavalla kuin muuten. Toisaalta. Satunnaisten tuntemattomien kanssa keskustelu voi olla hyvin koukuttavaa ja onnistuessaan jopa muistuttaa sanataidetta. Kaikille se tuskin sopii.

Arvaan, että Omeglen ympärillä tulee olemaan hiukan pöhinää hetken ja sitten se katoaa internetin unholaan.

Published

1 comment

  1. Joo, mietin tossa just yksi päivä, että mielenkiintoinen idea… Lähinnä rupesin sitten miettimään, näin kymmenen vuotta irkanneena, että kuinkahan paljon tuolla on ihan puhtaasti senssaajia? Sitä sorttia, että ekana joku kysyy, jotta mikä sun ikä, sukupuoli ja naimaustaso on.

    En sitten uskaltanut kokeilla…

Comments are closed.