Huomio, pääjohtajan ja päällikön spämmi

Kas kas. Automaattikäännetty nigerialaiskirje löysi minutkin. Hehe… Ei kai kukaan voi tällaiseen luottamushuiputukseen narahtaa? Eihän.

Huomio

Olen Mr. Patrick KW Chan pддjohtajan & pддllikkц Hang Seng
Bank Ltd, Hong Kong. Minulla on tuottoisaa liiketoimintaa 
ehdotuksen yhteisen edun jakaa teidдn kanssanne, se 
tarkoittaa prevod suuria summia. Minulla on viitattava 
minun etsiд joku, joka sopii minun ehdotettu liikesuhde.
Jos olet kiinnostunut tyцskentelemддn kanssani ota minua 
kautta minun yksityinen e-mail (mrpatkchan@yahoo.com.hk) 
lisдtietoja

Pian vastauksen tдhдn kirjeeseen appreciated.

Mr. Patrick Chan
E-mail: mrpatkchan@yahoo.com.hk

Jokunen linkki tähän liittyen: Ylläoleva kirje englanniksi, paljon pidempänä, The Patrick Chan Memorial Page sekä, tietenkin, Ze Frankin spammimonologi.

Published

3 comments

  1. Jep, välillä noita pääsee edelleen läpi. Mullekin tuli täkyjä eilen todella skeidalla suomella. Eikö joku voisi jo kertoa Niille, että automaattikääntäjä ei vaan pärjää suomelle… Sen käyttäminen on vielä turhempaa kuin suoraan englanniksi spämmääminen.

  2. Olen joskus helldeskissä arvioinut käyttäjän kanssa huonolla englannilla kirjoitettua viestiä, josko se on roskaa vai kv-yhteistyökumppanin lähettämä. Jäi mieleen että siinä oli aidosti hämärän rajamailla tilanne. Hankkeet kun voivat kehitysmaissa joillain osallistujilla pyöriä hotmail-postin varassa ja täällä päässä on taas välillä varsin sinisilmäisiä vastaanottajia.

  3. Tämä tuli toimiston postiin. Toisaalta gmailin kautta on tullut läpi outoja spämmejä joissa on rtf-tiedosto liitteenä (tai jotain sen näköistä ainakin).

Comments are closed.