Paluu internettiin

Kun eilen palasin reissulta ilman internettiä, oli vastassa 102 sähköpostiviestiä ja 4881 fiidijuttua. Mistä olin jäänyt paitsi? Hotellitelevisiot kertoivat maailmasta kielillä jotka eivät aina olleet niin tuttuja, että olisin ymmärtänyt mistä oli kyse. Osan ymmärsin, mutta se oli joko paikallista väärästä maasta tai liian globaalia. Kotimaasta ei hajuakaan. Tavallaan hienoa: Kuin aikana ennen nettiä.

Meilit luettu. Tekisi mieli painaa Mark all as read -painiketta Google Readerissa…

Tässä hieman numeroita matkalta:

1 progefestari
4 maata
10 hotellia
18 yötä
886 otettua kuvaa
1438 kilometriä autolla
274000 askelta (pyöristetty alaspäin)
Sekä tuntematon määrä pienpanimo- ja/tai paikallisoluita maisteltu ympäri Belgiaa.

Hyvä reissu.

Published

2 comments

  1. Veikkaisin että et ole jäänyt paitsi yhtään mistään. Jos jotain todella merkittävää olisi tapahtunut, tietäisit kyllä.

    Haluaisin edelleen sen sanomalahden, joka on muuten tyhjää täynnä, patisi kun ihan oikeasti tapahtuu jotain merkittävää. (Joo, tiedän että merkittävyys on henkilökohtaista, mutta silti).

  2. Jep. Eipä täällä mitään kummempaa näköjään. Ei muuallakaan oikeastaan. Possuflunssa saarivaltakunnassa oli BBC:n ohjelmistossa melkein koko ajan ja pääkaupunkinsa ruuhkat aamuisin. Paikalliset kertoivat milloin mistäkin, milloin milläkin kielellä. Eikä minua oikeastaan juurikaan kiinnostanut mikään muu kuin ennuste säästä, että tuleeko satamaan vai paistamaan. Yleensä kuitenkin päivän aikana aina niin satoi kuin paistoi. Vähemmän kuitenkin satoi, kuin paistoi. Siksipä keskityin lähinnä siihen mikä oli juuri silloin siinä ja siihen mikä oli ollut jo paljon ennen sitä.

Comments are closed.