Kultasuoni sykkii

Eilen tuli juteltua, kaikenlaisen muun ohella, niin kohdennetusta mainonnasta kuin perinteisestä mainosten haulikkoammunnasta. Siitä riippumatta, mutta kuitenkin yllättävän sopivasti, tänään inboxiini kilahti kaksi kohdennettua haulia: Roskapostia suomeksi – yritys kalastella tietoja, koukkuna työnhaku ja matona työpaikka. Yhden otsikko on “Onko taloudellinen kriisii vaikuttanut sinuunkin” ja toisen “Avoin työpaikka”, molemmissa sama sisältö, eri lähettäjä.

Hei! Onko taloudellinen kriisii vaikuttanut sinuunkin? Etsitko vakituista työpaikkaa ja olet valmiina tehdä työtä koko yhteisön hyväksi? Osuit juuri kultasuoneen!
Toimialamme on logistiikka ja kuljetus Yhdysvaltoihin ja Englantiin. Ja nyt olemme Suomessakin.
Markkinoiden laajentumisen vuoksi AplLogistics-yrityksemme hakee uutta työvoimaa.
Olemme valmiita tarjoamaan hyviä työoloja ja ansionmukaista luotettavaa palkkausta
Tullaksenne meidän yrityksen työntekijäksi sinun on lähetettävä nimesi ja yhteystiedosi  sähkopostille   jdtompkinsrend(a)gmail.com.  Sen jälkeen meidän operaattori ottaa sinuun yhteyttä, silloin voit kysyä sinua kiinnostavista yksityiskohdista

Jep jep, vai että ihan kultasuoneen tässä on nyt osuttu? No jopas jotain. Taidan kuitenkin jättää tämän suonen sykkimään ihan itsekseen.

Päivitys: näköjään tästä on jo ollut juttua it-viikossa.

Published

1 comment

Comments are closed.