Havinaa

Kaksi asiaa joissa on havaittavissa havinaa: Historia ja puiden lehdet.

Kasassa kasataan (heh heh) listaa Suomalaisten blogien ensimmäisistä merkinnöistä. Siinä on havinaa. Havinaa, sanon minä.

Ja sitten on ne puut lehtineen. Näin kun saapuu syys, pitänee, yllättävän matalalla profiililla näkynyttä, bloggaajien syystapamaamista (myös lärvikirjan puolella) tuoda näkyville. Muistuttaa kaikkia (sinuakin, kyllä – juuri sinua!), että kun syksyn lehdet havisevat (tai haisevat, tai ovat nyt muuten vaan mustia ja niljaisia etenkin jos sataa paljon. Ja varmaan saattaa sataakin. Miksei sataisi. Onhan nyt syksy), on Weeruskassa lauantaina 5.9. ihan toinen meininki (se on siis tämän viikon lauantai, ei hamassa/havisevassa tulevaisuudessa. Voiko tulevaisuus havista? Black, black, crawl on your hands and knees to your impending doom! Tai jotain.).

Published

2 comments

  1. Emmätiiä oottekste pitänyt matalaa profiilia, mutta näkyvyys ollut jotenkin… ei ehkä yhtä hehkeää kuin joskus. Ehkä mä vaan oon vanha.

Comments are closed.