Uusi aalto

Google Wave tuli ja pöhäytti itsensä monen verkkoaktiivin tietoisuuteen. Koska Googlen uusin näyttää aiheuttvan epätietoisuutta, päätin tiivistää tähän olennaisimman mitä Wavesta on tähän asti kirjoitettu jotta asia selkeytyisi myös kaikille niille jotka eivät tiedä Wave on tai edes välitä koko asiasta:

Mikä se on? En ymmärrä. Mitä hyötyä siitä on? Mihin sitä voi käyttää? En ymmärrä. Turha härpätin. En ymmärrä. En ymmärrä. Mikä tässä nyt on niin hienoa? En ymmärrä.

Lähde: Ihan tosi moni

Samaa on siis Wavesta sanottu kuin esimerkiksi Twitteristä, Facebookista, internetistä tai vaikka tekstiviesteistä aikanaan.

Ei muuta tällä kertaa.

Published

4 comments

  1. Mitä olen nyt kokeillut tota wavea ja täytyy sanoa, että on se tosi hyvä palvelu. Hyvä niinkuin tämä blogikin. Jos sulla ei oo tunnusta niin mulla on niitä kutsuja vielä 7 kpl jäljellä, jos on tarvetta..

  2. Kävin hetki sitten ensimmäisen kunnollisen, reaaliaikaisen keskustelun Waven kautta. Mukana oli lisäkseni vain yksi keskustelija, mutta silti homma vakuutti. Tekstiä tuli ja usein vielä moneen kohtaan keskustelua.

    Ryhmässä toimii varmasti vielä paremmin.

  3. En epäile, etteikö Wavelle löydy käyttöä, mutta tällä hetkellä se hämmentää monia.

Comments are closed.