Enemmän enemmällä

Kuin luin yhdestä selaimen välilehdestä löytyneen (mistä lie linkki löytynyt) Kalevan jutun Makaroni halvinta pienessä pussissa, muistin miten lähivaltsussani Embo on 16 rullan paketissa kalliimpaa per rulla kuin sama toilettipaperi 8 rullan pakkauksessa. Jostain sitä vaan on jotenkin omaksunut ajattelutavan, että isommat pakkauskoot tarkoittavat halvempaa yksikköhintaa.

Mutta niin se vessapaperin hinta katoaa mielestä kun astelee kaupasta kotiin, vaikka matka ei olisi erityisen pitkä. Yksi pieni arkinen asia joka ei tunnu niin tärkeältä, että se erityisesti jäisi kellumaan muiden pienten arkisten asioiden yläpuolelle. Onneksi se muistuu mieleen kun on kaupassa. Aina ei kuitenkaan muistu mieleen ostaa vessapaperia, vaikka pitäisi. Sellainen kyllä jää mieleen.

Published

3 comments

  1. Tuo pätee valitettavan moneen tuotteeseen, ja hankalaksi asian tekee se, että ero ei edes ole aina tuotekohtainen, vaan esimerkiksi yhdessä vaiheessa juomieni Ekströms-mehutiivisteiden litrahinnaltaan halvin pakkauskoko vaihtelee kaupparyhmästä tai jopa yksittäisestä kaupasta toiseen.

  2. “Aina ei kuitenkaan muistu mieleen ostaa vessapaperia, vaikka pitäisi. Sellainen kyllä jää mieleen.”

    Yllätti, nauroin makeasti:D

Comments are closed.