Pitihän se täälläkin

Levisi sitten Facebook tännekin: Tykkäämispainike jutun lopussa. Kyseenalainen ilo, mutta menkööt kokeiluna. Tämä täällä oleva ei siis toimi kuten Facebookin perusvehje jossa tykätään yhtä ja samaa osoitetta monella eri painikkeella, vaan on viritetty juttukohtaiseksi.

Kunnon tykkäämiskalamies liittäisi liketysnapin syötteeseen. Itse en jaksa – odottelen kunnes joku vääntää siitäkin plugin.

Mutta kyllähän tämä Facebookin leviäminen nostattaa semmoisen fiiliksen, että pitäisi aina kirjautua ulos lärvikirjasta kun ei ole siellä. Tämä painikehan on nimittäin oikeasti mitä loistavin urkkimisväline jolla kerätään rahanarvoista tietoa, jos ei ihan jokaisesta, niin melkein kaikista kuitenkin. Meistä siis, markkinointitarkoituksiin. Ja tässä minä nyt sitten kannan oman korteni miljardööri Zuckebergin kekoon. Väliaikaisesti, uskoisin.

Published

3 comments

  1. Ja sehän toimii. Kiitos tiedosta, pisti lukemaan enemmänkin. Olen yrittänyt keksiä, mihin yleishyödylliseen FB:tä voisi käyttää. Määrittelen yleishyödyllisen = rahan, vallan tai aseman saavuttaminen ei ole ensisijainen tavoite. Päätä pakottaa. En aio ihan vielä luovuttaa.

  2. Vielä puuttuu kommentti-integraatio Facebookin ja oman blogin välille. Yritin sellaisen saada viritettyä Posterous-blogini ja Facebookin välille mutta tuloksena oli vain että Facebookissa pitää asentaa joku Posterous-appi. En siis ensimmäistäkään kommenttia FB:sta. Höh.

Comments are closed.