Maanantaipoppia 10

Salarakkaamme, tuo ah niin pinnallisen muovinen syntikkapoppi 80-luvulta. Helppoja rytmejä, tarttuvia melodioita ja vakavia poppareita. Ei ne kaikki kuitekaan kestäneet ajan hammasta yhtä hyvin kuin esimerkiksi Hall & Oatesin Maneater vuodelta 1982.

Mutta millä ihmeen aasinsillalla pääsee Peter Gabrielista tähän? Vinkiksi annettakoon, että kyseessä on ihminen.

Edellisen maanantaipopin ajankohtainen aasinsilta ei siis ollut Afrikka vaan Peter Gabrielin Scratch My Back/I’ll Scratch Yours -projekti jossa Gabriel teki version The Boy In The Bubble -biisistä ja Simon puolestaan coveroi Gabrielin Biko-biisin (tässä hiukan videota asiasta). Coverit ovat hiukan tylsiä aasinsiltoja, mutta tämä Peter Gabrielin projekti on senverran erikoinen, että sai kelvata.


Katso lisää maanantaipoppia

Published