Digilompsaa netissä

Tämän päivän ehkä mainioin uutinen on, monesta paikasta luettavissa oleva, pienten nettimaksujen kotimainen tuleminen (kts. vaikka elektroninen kukkaro, nanolompsa tai apinakukkaro).

Miksi tämä on mainio uutinen? Siksi, että nyt miljoonasosa– tai miljardisosamaksujen toimintaa voi seurata oikeasti useammassa eri palvelussa. Ovatko ihmiset valmiita maksamaan uutisotsikoista (joka kai tarkoittaa, että otsikon mukana saa myös ilman lisämaksua myös itse artikkelin… vaikka, no, eihän sitä koskaan oikeasti tiedä), treffi-ilmoitusten kuvista tai uudesta sisällöstä jota saa vain rahaa vastaan?

Miten tulee käymään? Houkutteleeko pieni maksu ihmisiä eroamaan rahoistaan, vai ohjaako pienikin maksu lukijat muualle? Se jää nähtäväksi (tavallaan aika jännittävää).

*

Sivuhuomiona: Tietokone.fi:n jutussa linkitetään APE Paymentin lisäksi vain oman konsernin sivustolle (pelit.fi), mutta ei muihin mainittuihin palveluihin (v2.fi, Seiska, Deitti.net, Keskisuomalainen, Vuokraforum, Riemurasia, Mikseri.net ja Kuvake.net), että sen verran siitä journalistisesta puoluellisuudesta.

Published

3 comments

Comments are closed.